Μικρής έκτασης επεισόδια μετά την πορεία για τον Αλέξη στη Θεσσαλονίκη - iefimerida.gr

Μικρής έκτασης επεισόδια μετά την πορεία για τον Αλέξη στη Θεσσαλονίκη

Χωρίς επεισόδια η απογευματινή πορεία για τον Αλέξη στη Θεσσαλονίκη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν μετά την ολοκλήρωση του συλλαλητηρίου για την επέτειο της δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, όταν ομάδα πενήντα περίπου ατόμων άρχισε να εκτοξεύει πέτρες και άλλα αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών.

Ενώ το συλλαλητήριο είχε ολοκληρωθεί, χωρίς προβλήματα, οι πενήντα περίπου κουκουλοφόροι, χωρίς λόγο και αιτία επέστρεψαν στην περιοχή της Καμάρας, στη συμβολή των οδών Εγνατία και Ιασωνίδου, και αφού έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων άρχισαν να εκτοξεύουν αντικείμενα.

Οι αστυνομικοί απάντησαν κάνοντας περιορισμένη χρήση χημικών και στη συνέχεια τους κατεδίωξαν, χωρίς να επεκταθούν τα επεισόδια.

Ειρηνική πορεία

Η πορεία ξεκίνησε από την Καμάρα και σε αυτή συμμετέχουν 1.500 άτομα περίπου. Κινήθηκαν από την Εθνικής Αμύνης με κατεύθυνση προς την Τσιμισκή και λίγο πριν από τις 20:00 έφτασαν στην Αριστοτέλους.

Μικρής έκτασης επεισόδια μετά την πορεία για τον Αλέξη στη Θεσσαλονίκη | iefimerida.gr 0

Φωτογραφία: @mycampus.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ