Επεισόδια στην πορεία μνήμης για το Γρηγορόπουλο-Μολότοφ και χημικά στα Εξάρχεια - iefimerida.gr

Επεισόδια στην πορεία μνήμης για το Γρηγορόπουλο-Μολότοφ και χημικά στα Εξάρχεια

Επεισόδια στην πορεία μνήμης για το Γρηγορόπουλο-Μολότοφ και χημικά στα Εξάρχεια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ της Πέμπτης επικράτησε ένταση στην Ακαδημία και την Εμμανουήλ Μπενάκη στα Εξάρχεια με διαδηλωτές να πετούν πέτρες και μολότοφ προς τις δυνάμεις των ΜΑΤ οι οποίες απάντησαν με χρήση χημικών.

Στη μεγαλύτερη διάρκεια της πορείας για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου όλα κύλησαν ομαλά, ωστόσο, μόλις ο κύριος όγκος των διαδηλωτών κατέβαινε την Πανεπιστημίου, στο ύψος της εθνικής βιβλιοθήκης σημειώθηκαν μικροσυμπλοκές μεταξύ διαδηλωτών και δυνάμεων των ΜΑΤ.

Λίγο πριν τις οκτώ το βράδυ σημειώθηκε ένταση και στα Εξάρχεια με πετροπόλεμο και μολότοφ, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις έκανα χρήση χημικών.

Υπάρχουν, ακόμη, οδοφράγματα στη Σόλωνος, αλλά και λεγόμενοι κάδοι στην Εμμανουήλ Μπενάκη

Οι πρωινές πορείες ολοκληρώθηκαν με μικρής έκτασης επεισόδια, ενώ η απογευματινή πορεία ξεκίνησε περίπου στις έξι το απόγευμα.

Στις εννέα το βράδυ έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση στο σημείο της δολοφονίας του μικρού Αλέξη από τον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ