Μπουτάρης: Το ζητούμενο είναι να καταδικαστεί ο Παπαγεωργόπουλος για τη ζημιά που έκανε

Στις αντιδράσεις που προκάλεσε στην παράταξη «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη» το περιεχόμενο της κατάθεσης του αντιδημάρχου Οικονομικών, Χασδάι Καπόν, κατά τη διάρκεια της δίκης για την υπεξαίρεση στα ταμεία του κεντρικού δήμου, αναφέρθηκε ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο κ.Μπουτάρης είπε: «Είναι εσωτερικό θέμα της παράταξης. Είχαμε μία συζήτηση και μου είπαν για τον κ. Καπόν «εσύ είσαι ο δήμαρχος και αναλαμβάνεις τις ευθύνες». Το ζητούμενο είναι να καταδικαστεί ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος. Εκανε μεγάλη ζημιά στην πόλη. Αυτό που καταθέσαμε στο δικαστήριο ήταν προσωπικές απόψεις και όχι απόδειξη για καταδίκη».

Επιπλέον, ο κ.Μπουτάρης ξεκαθάρισε πως ο κ. Καπόν θα μείνει έως το τέλος του χρόνου στην αντιδημαρχία, παρά το γεγονός ότι κάποια στελέχη της "Πρωτοβουλίας" ζήτησαν την αντικατάστασή του.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την προ ημερών κατάθεση τού κ. Καπόν στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, ο αντιδήμαρχος «απάλλαξε» από τις ποινικές του ευθύνες για το γνωστό οικονομικό σκάνδαλο τον τέως δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Παπαγεωργόπουλο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ