Σφοδρή επίθεση κατά των ιδιωτικών ΜΜΕ από Κακλαμάνη και Χρυσή Αυγή - iefimerida.gr

Σφοδρή επίθεση κατά των ιδιωτικών ΜΜΕ από Κακλαμάνη και Χρυσή Αυγή

Σφοδρή επίθεση κατά των ιδιωτικών ΜΜΕ από Κακλαμάνη και Χρυσή Αυγή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Χρυσής Αυγής να έχει ξεκινήσει μια απίστευτη αντιπαράθεση με αφορμή την πρόταση του ΠΑΣΟΚ να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου όμως σήμερα στην επιτροπή θεσμών της Βουλής υπήρξε ταυτότητα απόψεων μεταξύ του πρώην προέδρου της Βουλής Απόστολου Κακλαμάνη και του εκπρόσωπου της Χρυσής Αυγής Μιχάλη Αρβανίτη, όσον αφορά το θέμα των μέσων ενημέρωσης.

Καταρχάς και οι δύο βουλευτές επιτέθηκαν στις νέους συναδέλφους τους που βγαίνουν στις ενημερωτικές εκπομπές των ιδιωτικών μέσων ενημέρωσης. Ο κ. Κακλαμάνης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πριν προλάβουν να ζεστάνουν τον πισινό τους στα έδρανα της Βουλής τρέχουν κάθε τρεις και λίγο στα κανάλια για να μιλήσουν».

Ο κ. Αρβανίτης από τη Χρυσή Αυγή κατηγόρησε επίσης τους βουλευτές ότι «όταν πάνε στα κανάλια υποστηρίζουν τη γραμμή της διαπλοκής και των αφεντικών» και πρότεινε να βγαίνουν οι βουλευτές μόνο στο κανάλι της Βουλής.

Κακλαμάνης και Αρβανίτης χαρακτήρισαν εκμαυλιστικές και αποπροσανατολιστικές τις εκπομπές που υπάρχουν στα ιδιωτικά μέσα ενημέρωσης και συμφώνησαν να έρθει στην Επιτροπή το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης προκειμένου να γίνει συζήτηση για τον έλεγχο λειτουργίας των ιδιωτικών καναλιών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ