Εν ψυχρώ δολοφονία 34χρονου κοσμηματοπώλη στη Λυκόβρυση - iefimerida.gr

Εν ψυχρώ δολοφονία 34χρονου κοσμηματοπώλη στη Λυκόβρυση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι δυο αδίστακτοι ληστές πήγαν με μια μηχανή έξω από το κοσμηματοπωλείο και περίμεναν τον άτυχο 34χρονο να έρθει να ανοίξει, ήταν οπλισμένοι με καλάσνικοφ και όλα μόλις είδαν τον νεαρό άνδρα να απενεργοποιεί το συναγερμό του επιτέθηκαν. Εκείνος προσπάθησε να αμυνθεί και ένας από τους ληστές τον πυροβόλησε. Όλα δείχνουν ότι έγινε μάχη σώμα με σώμα, καθώς το κατάστημα έχει ζημιές παντού. Ο 34χρονος κοσμηματοπώλης δέχθηκε από πλάγια και πίσω τουλάχιστον 3 σφαίρες

Οι γείτονες που πήγαν στο κοσμηματοπωλείο είδαν τον άτυχο άνδρα πεσμένο στο πάτωμα μέσα σε μια λίμνη αίματος και αμέσως ενημέρωσαν την αστυνομία, αλλά και ασθενοφόρο για να παραλάβει το θύμα. Ο 34χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο ΚΑΤ σε σοβαρή κατάσταση, οι γιατροί όμως δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή. Παρά τις έρευνες οι αστυνομικοί δεν έχουν καταφέρει ακόμη να εντοπίσουν τους δράστες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ