Ερχονται ανατροπές – βελτιώσεις στο Φορολογικό - iefimerida.gr

Ερχονται ανατροπές – βελτιώσεις στο Φορολογικό

Ερχονται ανατροπές – βελτιώσεις στο Φορολογικό
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ

Βελτιώσεις σε όλα τα πεδία του νέου Φορολογικού συμφώνησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντώνης Σαμαράς και ο Γιάννης Στουρνάρας στη μαραθώνια χθεσινοβραδινή τους συνάντηση, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για συμφωνία στη διακομματική επιτροπή που συνεδριάζει σήμερα το απόγευμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σήμερα το μεσημέρι αναμένονται ανακοινώσεις ως προς τις βασικές κατευθύνσεις του νομοσχεδίου που θα κατατεθεί τη Τρίτη στη Βουλή, οι οποίες θα βελτιώνουν κατά πολύ τα έως τώρα σενάρια τόσο ως προς τη νέα κλίμακα όσο και ως προς τη φορολογική αντιμετώπιση των παιδιών.

Οι πληροφορίες μέχρι πριν τη συνάντηση των δύο ανέφεραν ότι εξετάζεται η αύξηση του Τέλους Επιτηδεύματος, ως ισοδύναμο στην αύξηση των επιδομάτων για τρίτεκνους- πολύτεκνους, όπως επίσης ότι είναι στο τραπέζι η εφαρμογή του ανώτατου συντελεστή 45% ή 40% σε υψηλότερα επίπεδα εισοδήματος από τις 48.000 ευρώ που προέβλεπε το βασικό σενάριο.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ