Ορφάνεψε ο Ρούπερτ Μέρντοκ - iefimerida.gr

Ορφάνεψε ο Ρούπερτ Μέρντοκ

Ορφάνεψε ο Ρούπερτ Μέρντοκ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μητέρα του μεγιστάνα των ΜΜΕ Ρούπερτ Μέρντοκ και μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της Αυστραλίας, απεβίωσε σε ηλικία 103 ετών.

Η Ελίζαμπεθ Μέρντοχ, η οποία πέθανε ήσυχα στο αγρόκτημά της έξω από τη Μελβούρνη, ήταν γνωστή στην Αυστραλία για το φιλανθρωπικό της έργο, αλλά και την υποστήριξή της σε επιστήμονες και καλλιτέχνες.

Η μητέρα του Ρούπερτ Μέρντοκ γεννήθηκε το 1909 και το 1928, σε ηλικία 18 ετών, παντρεύτηκε τον 42χρονο Κιθ Μέρντοκ, εκδότη των εφημερίδων Herald and Weekly Times, ο οποίος την ερωτεύτηκε όταν είδε τη φωτογραφία της σε κάποιο από τα έντυπά του.

Μεταξύ άλλων, η Ελίζαμπεθ αφήνει πίσω της το Νοσοκομείο Παίδων της Μελβούρνης, το Ινστιτούτο Ερευνών για Παιδιά «Μέρντοκ» και διάφορες αίθουσες για συναυλίες, πινακοθήκες και άλλα κέντρα πολιτισμού της Μελβούρνης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ