Σπείρα Αλβανών άδειαζε τα σαλέ στην Αράχωβα –Δεν άφησαν ούτε τα κουφώματα - iefimerida.gr

Σπείρα Αλβανών άδειαζε τα σαλέ στην Αράχωβα –Δεν άφησαν ούτε τα κουφώματα

Σπείρα Αλβανών άδειαζε τα σαλέ στην Αράχωβα –Δεν άφησαν ούτε τα κουφώματα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόνο τα μπετά και τις πέτρες άφηναν τα μέλη της σπείρας των διαρρηκτών που χτυπούσε σε εξοχικές κατοικίες στην Αράχωβα. Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τέσσερα άτομα, όλοι Αλβανοί υπήκοοι, τη στιγμή που μετέφεραν με τα αυτοκίνητα τους πλήθος από είδη οικιακής χρήσης, ηλεκτρονικές συσκευές, διαρρηκτικά εργαλεία και κινητά τηλέφωνα. Μόλις είχαν χτυπήσει στο Λιβάδι, κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού.

Έως σήμερα έχουν εξιχνιαστεί 28 περιπτώσεις κλοπών, ενώ ερευνώνται και άλλες, από το καλοκαίρι του 2011 έως σήμερα. Το εντυπωσιακό είναι πως σε κάποιες περιπτώσεις οι δράστες αφαιρούσαν ακόμα και τις εντοιχισμένες κουζίνες, αλλά και τα κουφώματα από τα σπίτια και στη συνέχεια τα μετέφεραν με φορτοταξί στην Αλβανία.

Σύμφωνα με την αστυνομία μάλιστα κάποιοι από τους ιδιοκτήτες των σπιτιών είχαν εξαπατηθεί από τα μέλη της σπείρας, καθώς εργάζονταν γι αυτούς και επιτηρούν τα σπίτια τους. Ωστόσο οι δράστες ήθελαν απλώς να γνωρίζουν πότε θα απουσιάζουν οι ιδιοκτήτες, ώστε να μπορέσουν να δράσουν ελεύθερα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ