Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται μόνο νίκη στην Αγγλία απέναντι στην Τότεναμ - iefimerida.gr

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται μόνο νίκη στην Αγγλία απέναντι στην Τότεναμ

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται μόνο νίκη στην Αγγλία απέναντι στην Τότεναμ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Τότεναμ (22:05, ΑΝΤ1) στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και χρειάζεται μόνο νίκη για να προκριθεί στους «32» του Europa League.

Οι «πράσινοι» καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο της φορμαρισμένης ομάδας του Αντρέ Βίλας Μπόας, η οποία βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας στην Αγγλία. Οσον αφορά τα πλάνα του Χουάν Ραμόν Ρότσα για την αρχική ενδεκάδα, ο Αργεντινός τεχνικός θα χρησιμοποιήσει κάτω από τα δοκάρια τον Καρνέζη, ενώ η πιθανότερη τετράδα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα είναι οι Σεϊταρίδης, Βύντρα, Βελάσκες και Σπυρόπουλος. Στο κέντρο οι Βιτόλο, Σο θα είναι το δίδυμο των αμυντικών χαφ, εκτός και αν προτιμηθεί ο Ζέκα στη θέση του Σο, ενώ σε ελεύθερο ρόλο πιο μπροστά τους θα αγωνιστεί ο Σισοκό. Στην αριστερή πλευρά της επίθεσης θα βρίσκεται ο Χριστοδουλόπουλος, δεξιά ο Μαυρίας και στην κορυφή της επίθεσης ο Τοτσέ έχει προβάδισμα έναντι του Πετρόπουλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ