To ΠΑΣΟΚ δυσφορεί για τον «πόλεμο» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ: Σταματήστε το πινγκ πονγκ - iefimerida.gr

To ΠΑΣΟΚ δυσφορεί για τον «πόλεμο» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ: Σταματήστε το πινγκ πονγκ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ΠΑΣΟΚ ανήρτησε χθες ένα σχόλιο στο Twitter το οποίο αναφέρεται στον «χαρτοπόλεμο» της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις «εμπόλεμες» ανακοινώσεις που εξέδωσαν τα δύο κόμματα για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου:

Η ανάρτηση του ΠΑΣΟΚ αναφέρει:

«Με εμπρηστικές ανακοινώσεις, ΣΥΡΙΖΑ & ΝΔ προσπαθούν να συντηρούν μια ψευδαίσθηση διπολισμού. Σταματήστε επιτέλους το κακόγουστο πινγκ πονγκ».

Την κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, σχολίασε και ο βουλευτής Χίου του ΠΑΣΟΚ Κώστας Τριαντάφυλλος κατά την κοινή συνεδρίαση της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης και της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων.

«Οι δηλώσεις ΝΔ και Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ είναι απαράδεκτες. Δημιουργούν κλίμα ανεπίτρεπτης πόλωσης ενόψει της αυριανής ημέρας», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ