Λιβιεράτος: Ουδέν σχόλιον για την έκθεση της Deutsche Bank - iefimerida.gr

Λιβιεράτος: Ουδέν σχόλιον για την έκθεση της Deutsche Bank

«Ουδέν Σχολιον» από το υπουργείο Περιβάλλοντος για την έκθεση της Deutsche Bank
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Παρατηρούμε αλλά δεν σχολιάζουμε» ήταν η απάντηση του υπουργού Περιβάλλοντος, Ευάγγελου Λιβιεράτου αναφορικά με την έκθεση της κεντρικής τράπεζας της Γερμανίας στην οποία γίνεται λόγος για πλούσια αποθέματα φυσικού αερίου νότια της Κρήτης.

Σύμφωνα με τον κ. Λιβιεράτο η κυβέρνηση συνεχίζει το πρόγραμμα γεωφυσικών ερευνών με βάση του στόχους και του όρους που έχουν τεθεί.

Τόνισε ακόμη ότι «Το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, ενημερώνεται, παρακολουθεί, αλλά δεν σχολιάζει, τις εκτιμήσεις ξένων Τραπεζών, ή διεθνών Οίκων, αναφορικά με την ύπαρξη και τα πιθανά αποθέματα Υδρογονανθράκων στον ελλαδικό θαλάσσιο χώρο».

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τα στελέχη της αρμόδιας Διεύθυνσης του Υπουργείου που επιβαίνουν στο Νορβηγικό ερευνητικό σκάφος της PGS, έχει ήδη ολοκληρωθεί το 30% του συνολικού έργου της γεωφυσικής διασκόπησης, το οποίο εξελίσσεται σύμφωνα με το πρόγραμμα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ