Καμαριέρα: Το πιο επικίνδυνο επάγγελμα στο Μανχάταν! - iefimerida.gr

Καμαριέρα: Το πιο επικίνδυνο επάγγελμα στο Μανχάταν!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και ο πρώην πρόεδρος μιας από τις μεγαλύτερες τράπεζες της Αιγύπτου συνελήφθη στη Νέα Υόρκη με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης μιας καμαριέρας στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο The Pierre στο Μανχάταν.

Λίγες μόνο εβδομάδες μετά τη σύλληψη του Ντομινίκ Στρος Καν για σεξουαλική επίθεση σε καμαριέρα του ξενοδοχείου Sofitel της Νέας Υόρκης, άλλη μία καμαριέρα που εργάζεται στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο The Pierre που ανήκει στον ινδικό όμιλο Taj Hotels Resorts & Palaces κατήγγειλε για σεξουαλική παρενόχληση τον Mahmoud Abdel Salam Omar, πρώην πρόεδρο γνωστής αιγυπτιακής τράπεζας της Αλεξάνδρειας.

Σύμφωνα με το CBS, ο Omar συνελήφθη χθες στο ξενοδοχείο The Pierre που βρίσκεται στο Upper east Side κοντά στο Central Park και τη διάσημη 5η Λεωφόρο του Μανχάταν, αφού η καμαριέρα, που διατηρεί την ανωνυμία της, ισχυρίζεται ότι της επιτέθηκε για να να τη βιάσει. Συγκεκριμένα, η καμαριέρα αναφέρει ότι το βράδυ της Κυριακής κλήθηκε να πάει στο δωμάτιο του Omar για να αφήσει χαρτομάντιλα, αλλά όταν έφτασσε στο δωμάτιο ο 74χρονος Omar κλείδωσε την πόρτα και δεν την άφηνε να φύγει ενώ άρχισε να την «αγγίζει» με ανάρμοστο τρόπο. Η καμαριέρα δεν έκανε καταγγελία μέχρι το πρωί της Δευτέρας οπότε και έγινε η άμεση επέμβαση της αστυνομίας που προέβη στη σύλληψη του Omar. O εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης δήλωσε ότι η Αστυνομία έκρινε πως οι ισχυρισμοί της καμαριέρας ήταν έγκυροι και δεσμεύτηκε να δώσει περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση αργότερα μέσα στην εβδομάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ