ΣΥΡΙΖΑ: Ούτε στον εμφύλιο -ΝΔ: Είστε συνοδοιπόροι με τη Χρυσή Αυγή - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Ούτε στον εμφύλιο -ΝΔ: Είστε συνοδοιπόροι με τη Χρυσή Αυγή

ΣΥΡΙΖΑ: Ούτε στον εμφύλιο -ΝΔ: Είστε συνοδοιπόροι με τη Χρυσή Αυγή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πανικός επικράτησε στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης μιας κοινοβουλευτικής επιτροπής μεταξύ των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή την ανακοίνωση που κατηγορεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι ετοιμάζεται να κάψει την Αθήνα αύριο, στις πορείες για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Ο βουλευτής Νίκος Βούτσης έλαβε το λόγο και ζήτησε να αποσυρθεί η ανακοίνωση και να αναλάβουν τις ευθύνες τους οι εμπνευστές της. «Τέτοια ανακοίνωση ούτε την επομένη του εμφυλίου δεν βγαίνει» είπε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του κόμματος της κυβερνητικής πλειοψηφίας ανέλαβε να απαντήσει ο Θανάσης Νταβλούρος ο οποίος έριξε λάδι στη φωτιά λέγοντας: «Επεσαν οι μάσκες. Αποκαλύφθηκε ότι είστε συνοδοιπόροι με τη Χρυσή Αυγή, σας ενώνει το ίδιο μανιφέστο και έχετε την ίδια ιδιότυπη τρομοκρατική αντίληψη.»

Μετά από την τοποθέτηση αυτή, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησαν διαμαρτυρόμενοι έντονα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ