Φάρσα... βασιλικών διαστάσεων στο νοσοκομείο που βρίσκεται η Κέιτ Μίντλετον - iefimerida.gr

Φάρσα... βασιλικών διαστάσεων στο νοσοκομείο που βρίσκεται η Κέιτ Μίντλετον

Φάρσα βασιλικών διαστάσεων στο νοσοκομείο που βρίσκεται η Κέιτ Μίντλετον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και μόνο η είδηση ότι η ίδια η βασίλισσα Ελισάβετ και ο γιος της πρίγκιπας Κάρολος θα μπορούσαν να πάρουν τηλέφωνο στο νοσοκομείο Κίνγκ Εντουαρντ για να ενημερωθεί για την υγεία της «νύφης» ακούγεται αστεία, ωστόσο, το προσωπικό του ιδρύματος, μάλλον δεν έδωσε σημασία.

Ετσι αυστραλοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί που μιμήθηκαν τη φωνή της βασίλισσας και του πρίγκιπα Κάρολου μπόρεσαν με χαρακτηριστική ευκολία να μιλήσουν με νοσοκόμα και να αποσπάσουν πληροφορίες για την κατάσταση της Κέιτ Μίντλετον.

Το νοσοκομείο ζήτησε «ταπεινά συγγνώμη», ο εκπρόσωπος του Ουίλιαμ και της Κέιτ προτίμησε να μην σχολιάσει το γεγονός, ωστόσο, η ξεφτίλα παραμένει ξεφτίλα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η βασιλική οικογένεια πέφτει θύμα φάρσας, καθώς, το 1995, ο Καναδός Πιέρ Μπρασάρντ τηλεφώνησε στο Παλάτι του Μπάκινχαμ προσποιούμενος τον Καναδό πρωθυπουργό, Ζαν Σρετιέν και κατάφερε να συνομιλήσει με τη βασίλισσα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ