Νέα κόντρα Κεδίκογλου με ΣΥΡΙΖΑ για εργατοπατέρες και κρατισμό - iefimerida.gr

Νέα κόντρα Κεδίκογλου με ΣΥΡΙΖΑ για εργατοπατέρες και κρατισμό

Νέα κόντρα Κεδίκογλου με ΣΥΡΙΖΑ για εργατοπατέρες και κρατισμό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, υποστηρίζοντας ότι οι συντεχνίες του χθες αποτελούν την βασική συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Σίμος Κεδίκογλου σημειώσε ακόμη ότι «δεν θα περίμενε κανείς από τον κ. Τσίπρα του "ναι σε όλα τα προνόμια" των εργατοπατέρων του κρατισμού, να επιδείξει υπεύθυνη στάση». Ενώ έκανε λόγο για εμφυλιοπολεμικούς αλλαλαγμούς από τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Κουμουνδούρου απάντησε άμεσα στον κυβερνητικό εκπρόσωπο τονίζοντας ότι «Αυτοί που εξέθρεψαν τον κρατικοδίαιτο συνδικαλισμό, τη διαφθορά και τις πελατειακές σχέσεις είναι οι τελευταίοι που μπορούν να κάνουν μάθημα σε όσους πάντα υπερασπίστηκαν τον πραγματικό ρόλο των δημόσιων αγαθών».

Στην ανακοίνωση αναγράφεται ακόμη ότι «Στο μυαλό του κ. Κεδίκογλου η «υπευθυνότητα» είναι συνώνυμη της διάλυσης του κράτους και των κοινωνικών δομών, των δήμων, των σχολείων, των νοσοκομείων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ