Ο Κανάκης τα «χώνει» στον ΑΝΤ1 για το τηλεοπτικό του πρόγραμμα [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Κανάκης τα «χώνει» στον ΑΝΤ1 για το τηλεοπτικό του πρόγραμμα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αντώνης Κανάκης είναι ένας άνθρωπος που δεν διστάζει να πει τη γνώμη του και να ασκήσει κριτική, ακόμα κι αν αυτή απευθύνεται στο κανάλι του προβάλλει την εκπομπή του.

Το χτεσινό Ράδιο Αρβύλα ξεκίνησε με το τραγούδι «One day» να παίζει στο βάθος και ο παρουσιαστής επηρεασμένος από τους στίχους του τραγουδιού καλωσόρισε τους τηλεθεατές λέγοντας: «Μια μέρα θα πεθάνουμε και καθόμαστε και ασχολούμαστε με όλες αυτές τις μ@λ@κίες κυριολεκτικά και μεταφορικά. Με έναν αισιόδοξο τρόπο ξεκινάει σήμερα η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, αμέσως μετά τον Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή και το Grey's Anatomy. Είναι μια λογική σειρά πραγμάτων».

Και συνέχισε προτείνοντας ειρωνικά: «Θα ήθελα 'Σουλεϊμάν- Τηλεκύβο' και μετά Ράδιο Αρβύλα ή μάλλον χέσε το Ράδιο Αρβύλα. Άσε τον Τηλεκύβο να δώσει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ