Αυτοκτόνησε η γυναίκα που είχε 50 οργασμούς την ημέρα - iefimerida.gr

Αυτοκτόνησε η γυναίκα που είχε 50 οργασμούς την ημέρα

Αυτοκτόνησε η γυναίκα που είχε 50 οργασμούς την ημέρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νεκρή βρέθηκε πριν λίγες μέρες στο διαμέρισμά της στο Σπρινγκ Χιλ της Φλόριντα η 39χρονη Γκρέτσεν Μολάνεν που είχε γίνει γνωστή για την ασθένειά της η οποία της προκαλούσε 50 οργασμούς την ημέρα. Τα στοιχεία της αστυνομίας δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

H ασθένεια που είχε η 39χρονη προκαλούσε επίμονη διέγερση των γεννητικών οργάνων με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δουλέψει, να μην μπορεί να χαρεί το σεξ, ενώ είχε αποκτήσει πολλά ψυχολογικά προβλήματα.

Μια εβδομάδα πριν αυτοκτονήσει η Γκρέτσεν είχε δώσει μια συγκλονιστική συνέντευξη στην εφημερίδα Tampa Bay Times όπου περιέγραφε το πρόβλημά της προσθέτοντας πόσο δυστυχισμένη είναι και πως έχει σκεφτεί να αυτοκτονήσει.

Χθες ο φίλος της έστειλε mail στην εφημερίδα λέγοντάς τους οτι η 39χρονη δεν θα μπορούσε να δει το ρεπορτάζ αυτό γιατί είχε ήδη αυτοκτονήσει!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ