Η ξανθιά που «έκλεψε» την παράσταση από τους Aerosmith και τον Τζόνι Ντεπ [εικόνες] - iefimerida.gr

Η ξανθιά που «έκλεψε» την παράσταση από τους Aerosmith και τον Τζόνι Ντεπ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πιο εντυπωσιακή παρουσία που βρέθηκε ανάμεσα στο κοινό που παρακολούθησε την συναυλία των Aerosmith στο Λος Άντζελες δεν ήταν άλλη από την συνοδό του Κόρι Φέλντμαν, του ξεχασμένου σταρ των 80s. Κάτι που έκανε τους παρευρισκόμενους να μην πιστεύουν στα μάτια τους.

Η είσοδος του -41χρονου πλέον- Κόρι Φέλντμαν (γνωστού από τους ρόλους του ως παιδί στα Gremlins, Goonies και Stand by me) συνοδεύτηκε όπως συνήθως με χαχανητά και γέλια. Και μάλιστα περισσότερο από συνήθως εξαιτίας του καουμπόικου καπέλα με φτερά που επέλεξε να φορέσει.

Η ξανθιά που «έκλεψε» την παράσταση από τους Aerosmith και τον Τζόνι Ντεπ [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Κάτι λογικό αφού τα τελευταία 15 χρόνια ο Φέλντμαν έχει εξελιχθεί σε ανέκδοτο, σε ζωντανό παράδειγμα του τι συμβαίνει σε ένα παιδί-σταρ όταν μεγαλώνει.

Η ξανθιά που «έκλεψε» την παράσταση από τους Aerosmith και τον Τζόνι Ντεπ [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Αυτή την φορά όμως τα πράγματα ήταν κάπως διαφορετικά εξαιτίας της εντυπωσιακής συνοδού του. Η οποία και θα έμοιαζε πιο ταιριαστή στο μπράτσο κάποιου από τα μέλη των Aerosmith, του Τζιμ Κάρει (που ήταν επίσης παρών στην συναυλία) ή του Τζόνι Ντεπ (που ανέβηκε στην σκηνή και έπαιξε κιθάρα μαζί με τον Τζο Πέρι).

Η ξανθιά που «έκλεψε» την παράσταση από τους Aerosmith και τον Τζόνι Ντεπ [εικόνες]  | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ