Κασιδιάρης: Είμαστε στόχος τρομοκρατών και ο Σαμαράς μας αφαιρεί τη φρουρά - iefimerida.gr

Κασιδιάρης: Είμαστε στόχος τρομοκρατών και ο Σαμαράς μας αφαιρεί τη φρουρά

Κασιδιάρης: Είμαστε στόχος τρομοκρατών και ο Σαμαράς μας αφαιρεί τη φρουρά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση κατά του πρωθυπουργού για την βομβιστική επίθεση που δέχθηκαν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής εξαπέλυσε απο το βήμα της Βουλής ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης.

«Ο πρωθυπουργός της χώρας από εδώ και πέρα θα είναι υπεύθυνος για ότι μας συμβεί γιατί συμφώνησε να μας αφαιρεθεί η φρουρά των αστυνομικών αν και ξέρει ότι είμαστε στόχος τρομοκρατών» είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Παράλληλα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατηγόρησε τα κόμματα γιατί δεν έβγαλαν κάποια ανακοίνωση καταδίκης της βομβιστικής επίθεσης. Μάλιστα ο Ηλίας Κασιδιάρης έκανε και επίδειξης ισχύος λέγονται οτι «όσο και αν κάποιοι θέλουν να θέσουν το κόμμα εκτός νόμου, η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να ανεβάζει τα ποσοστά της γιατί εκφράζει εθνικές θέσεις και αιτήματα των Ελληνων πολιτών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ