Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα αποκάλυψε πως υποστήριζε την Τότεναμ - iefimerida.gr

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα αποκάλυψε πως υποστήριζε την Τότεναμ

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα αποκάλυψε πως υποστήριζε την Τότεναμ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο Λονδίνο όπου την Πέμπτη θα διεκδικήσει απέναντι στην Τότεναμ την πρόκριση στους «32» του Europa League και ο Χουάν Ραμόν Ρότσα αποκάλυψε κατά την διάρκεια αναχώρησης της ομάδας για την Αγγλία το απόγευμα της Τρίτης πως υποστήριζε την αγγλική ομάδα.

«Ημουν για πολλά χρόνια οπαδός της Τότεναμ λόγω της φιλίας μου με τον Οσβλάντο Αρντίλες. Ελπίζω την Πέμπτη να την πληγώσω», αποκάλυψε ο Αργεντινός τεχνικός, ενώ για το ενδεχόμενο πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League τόνισε: «Εχουμε πιθανότητες και θα τις εξαντλήσουμε. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο το έργο μας, αλλά πάμε για να τα καταφέρουμε».

Σε ερώτηση για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό είπε: «Έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς μπροστά μας. Τον Ολυμπιακό θα τον δούμε μετά την Τότεναμ. Ελπίζω να φύγουμε χαρούμενοι από την Αγγλία».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ