Αυτοί είναι οι 10 πιο υπερτιμημένοι ηθοποιοί, σύμφωνα με το Forbes - iefimerida.gr

Αυτοί είναι οι 10 πιο υπερτιμημένοι ηθοποιοί, σύμφωνα με το Forbes

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν υπάρχει τίποτα πιο κακό για την καριέρα ενός σταρ από το να βρεθεί εντός της λίστας με τους πιο υπερτιμημένους ηθοποιούς του Forbes. Αυτό δηλαδή που συνέβη στους παρακάτω.

Πρώτος με διαφορά στην φετινή λίστα του Forbes είναι ο Μέρφι, με το περιοδικό να υπολογίζει ότι οι τρεις τελευταίες ταινίες του Έντι (Imagine That, Tower Heist, A Thousand Words) έχουν φέρει εισπράξεις της τάξεως των 196,3 εκ. δολαρίων. Κάτι που σημαίνει ότι για κάθε δολάριo που πληρώθηκε, έφερε πίσω μόλις 2,3.

Στην επόμενη θέση συναντάμε την Κάθριν Χέιγκλ του Grey's Anatomy που είδε την καριέρα της να «ανατινάσσεται» μετά την τρομακτική αποτυχία του One for the Money. Ενώ, παραδόξως, στις επόμενες θέσεις βρίσκουμε τις Ρις Γουίδερσπουν και Σάντρα Μπούλοκ, η «μπογιά» των οποίων φαίνεται να έχει περάσει.

Η συνέχεια περιλαμβάνει τον -επιεικώς ατάλαντο- Τζακ Μπλάκ (No5), τον Νίκολας Κέιτζ (No6), τον Άνταμ Σάντλερ (No7) και την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (No10).

Εντύπωση προκαλεί η παρουσία στην λίστα του Ντένζελ Ουάσινγκτον στο No8 και του Μπεν Στίλερ στο No9.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ