Νεκρή στο κρεβάτι της βρέθηκε γνωστή στις Αρχές νυμφομανής - iefimerida.gr

Νεκρή στο κρεβάτι της βρέθηκε γνωστή στις Αρχές νυμφομανής

Νεκρή στο κρεβάτι της βρέθηκε γνωστή στις Αρχές νυμφομανής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νεκρή στο κρεβάτι της βρέθηκε η 47χρονη Αντζι Κράπνικ από το Μόναχο η οποία ήταν γνωστή νυμφομανής. Η άτυχη γυναίκα πέθανε στον ύπνο της και το θάνατό της διαπίστωσε ο τελευταίος εραστής που κοιμόταν πλάι της εκείνο το βράδυ.

Σύμφωνα με τη Daily Mail ο εραστής της είπε στην Αστυνομία ότι η μόνη ένδειξη αδιαθεσίας που είχε είναι ότι την είχε πειράξει πολύ το κρασί που είχε πιει το προηγούμενο βράδυ.

Οταν ξύπνησε το πρωί της μίλησε αλλά εκείνη δεν αντέδρασε γεγονός που του έκανε εντύπωση καθώς όπως είπε το πρώτο πράγμα που του ζήταγε κάθε πρωί ήταν σεξ.

Τώρα η ιατροδικαστική εξέταση θα δείξει αν η ακόρεστη επιθυμία της για σεξ την οδήγησε στο θάνατο.

Η νυμφομανία της 47χρονης έγινε γνωστή όταν τον περασμένο Απρίλιο ένας από τους εραστές της αρνήθηκε να της παρέχει και άλλο σεξ, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την οργή της και για τιμωρία να τον κλειδώσει στο σπίτι.

Εκείνος τρομαγμένος βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να φωνάζει:«Βοηθήστε με. Θέλει να με σκοτώσει με... σεξ»!

Μάλιστα, οι άνδρες της Αστυνομίας που έτρεξαν να βοηθήσουν το... θύμα της άτυχους νυμφομανούς, μετατράπηκαν και αυτοί σε θύματα, αφού η 47χρονη τους παρενόχλησε σεξουαλικά.

Και οι εμπειρίες που έζησαν στα χέρια της τα... θύματά της δεν έχουν τέλος. Χαρακτηριστική είναι αυτή ενός Αφρικανού, που η Αστυνομία τον βρήκε εξουθενωμένο να κλαίει απαρηγόρητος στα σκαλιά μιας πολυκατοικίας.

«Θεέ μου, ήταν κόλαση, δεν μπορώ να περπατήσω, σας παρακαλώ βοηθήστε με», είπε στους Αστυνομικούς που τον κοίταγαν γεμάτοι απορία.

Στην συνέχεια τους αποκάλυψε ότι αναγκάστηκε να της προσφέρει... 36 ώρες σεξ πριν τον αφήσει να φύγει από το σπίτι της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ