Τρέχουν για σύνταξη οι υπάλληλοι της Βουλής για να προλάβουν το παχυλό εφάπαξ - iefimerida.gr

Τρέχουν για σύνταξη οι υπάλληλοι της Βουλής για να προλάβουν το παχυλό εφάπαξ

Στις 115 οι αιτήσεις των υπαλλήλων της Βουλής για να μη χάσουν το εφάπαξ των 200
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ταχύτατους ρυθμούς πολλαπλασιάζονται οι «πρώην» προνομιούχοι υπάλληλοι που αποφασίζουν να καταθέσουν τα χαρτιά τους για σύνταξη προκειμένου να προλάβουν το νέο έτος και να μη χάσουν το εξαιρετικά υψηλό εφάπαξ..

Ηδη, 150 άτομα έχουν καταθέσει σχετική αίτηση, αλλά εκείνο που ακούγεται στους διαδρόμους και τα γραφεία του Κοινοβουλίου είναι ότι μέχρι το τέλος του 2012 ο αριθμός των αιτήσεων αναμένεται να αυξηθεί κι άλλο θέτοντας, πλέον, και ζήτημα για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών της Βουλής.

Υπάρχουν, μάλιστα, υπηρεσίες όπως το τυπογραφείο όπου το σύνολο των υπαλλήλων έχει υποβάλει αίτηση συνταξιοδότησης με αποτέλεσμα να δημιουργούνται τεράστια προβλήματα στη λειτουργία της Βουλής.

Υπενθυμίζεται ότι το ποσό που λαμβάνουν ως εφάπαξ αποζημίωση οι υπάλληλοι της Βουλής ξεπερνά τα 200.000 ευρώ για κάθε εργαζόμενο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ