Γιος της χρονιάς: Κατέδωσε τη μητέρα του για να γλιτώσει ο ίδιος τη φυλακή - iefimerida.gr

Γιος της χρονιάς: Κατέδωσε τη μητέρα του για να γλιτώσει ο ίδιος τη φυλακή

 Γιος της χρονιάς: Κατέδωσε τη μητέρα του για να γλιτώσει ο ίδιος τη φυλακή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την κατηγορία ότι πουλούσε κοκαΐνη συνελήφθη ένας 27χρονος, ο οποίος προκειμένου να γλιτώσει το δικαστήριο πρότεινε στους αστυνομικούς να τους δώσει πληροφορίες για μια έμπορο ναρκωτικών. Μόνο που η εν λόγω κυρία ήταν η μητέρα του.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Αλμπεκέρκι των ΗΠΑ, γείτονας του 27χρονου τηλεφώνησε στην αστυνομία για να καταγγείλει ότι ο νεαρός βανδάλισε το σπίτι όπου διέμενε. Όταν οι αστυνομικοί κατέφτασαν στο σημείο, βρήκαν το σπίτι σε μαύρο χάλι, με σπασμένους τοίχους και έπιπλα, ενώ κατά την έρευνά τους βρήκαν μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης κρυμμένες σε διάφορα σημεία.

Ο 27χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο τμήμα, όπου παραδέχτηκε ότι τα ναρκωτικά ήταν δικά του και βρισκόταν υπό την επήρεια κοκαΐνης όταν κατέστρεψε τα πάντα γύρω του. Δήλωσε ωστόσο ότι αυτός ήταν απλώς ένα βαποράκι, και η μητέρα του ήταν αυτή που έπρεπε να συλλάβουν. Πρότεινε λοιπόν να τους δώσει πληροφορίες για το πού βρίσκεται η γυναίκα, και σε αντάλλαγμα να τον αφήσουν ελεύθερο.

Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι η γυναίκα όχι απλά δεν είχε καμία σχέση με ναρκωτικά, αλλά είχε δηλώσει και στο γιο της ότι διακόπτει κάθε επαφή μαζί του, μέχρι εκείνος να ξεκόψει από τις κακές του συνήθειες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ