Στέλιος Βαμβακάρης και Δημήτρης Ζερβουδάκης ανοίγουν απόψε την «Αυλαία» - iefimerida.gr

Στέλιος Βαμβακάρης και Δημήτρης Ζερβουδάκης ανοίγουν απόψε την «Αυλαία»

Δημήτρης Ζερβουδάκης και Στέλιος Βαμβακάρης ανοίγουν απόψε την «Αυλαία»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τρεις μοναδικές εμφανίσεις με αγαπημένες μουσικές του λαϊκού και ρεμπέτικου ρεπερτορίου θα βρεθεί στην μουσική σκηνή Αυλαία ο δευτερότοκος γιος του Μάρκου Βαμβακάρη Στέλιος. Στην πρώτη του εμφάνιση απόψε θα έχει στο πλευρό του τον Δημήτρη Ζερβουδάκη σε έναν μουσικό συνδυασμό που δεν πρέπει να χάσετε.

Ο Στέλιος Βαμβακάρης έχει σημειώσει αξιόλογη πορεία στο ελληνικό τραγούδι, έχοντας στο ενεργητικό του συνεργασίες όπως με τον Παπαϊωάννου, τον Βασίλη Τσιτσάνη, τον Γιώργο Ζαμπέτα, την Καίτη Γκρέυ, τη Βίκυ Μοσχολιού, τον Λευτέρη Παπαδόπουλο, τη Σωτηρία Μπέλλου, τον πρίγκιπα της ελληνικής ροκ Παύλο Σιδηρόπουλο και τον μοναδικό Νίκο Ξυλούρη.

Οι επόμενες δύο παραστάσεις έχουν προγραμματιστεί για τις 11 Δεκεμβρίου με τον Γιώργο Νταλάρα και στις 18 με τον Βαγγέλη Κορακάκη, ενώ κάθε βράδυ συνοδεία του είναι η Εβελίνα Αγγέλου και ο Παντελής Θεοχαρίδης,

Μουσική Σκηνή Αυλαία (Αγ. Όρους 15 και Κωνσταντινουπόλεως 115) Βοτανικός
Ώρα έναρξης 21.30

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ