Ο Τζενάρο Γκατούζο... έδειξε την κίτρινη κάρτα σε αντίπαλο [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Τζενάρο Γκατούζο... έδειξε την κίτρινη κάρτα σε αντίπαλο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τζενάρο Γκατούσο μετά από 13 χρόνια καριέρας στη Μίλαν, αγωνίζεται πλέον στο πρωτάθλημα της Ελβετίας με την φανέλα της Σιόν και συνεχίζει να συγκεντρώνει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας με τα καμώματά του εντός αγωνιστικού χώρου.

Ο 35χρονος μέσος στην εκτός έδρας ήττα της ομάδας του με 3-1 από την Γιουνγκ Μπόις αποφάσισε να αναλάβει τον ρόλο διαιτητή, «δείχνοντας» την κίτρινη κάρτα σε αντίπαλο. Συγκεκριμένα στο 82ο λεπτό ο Ράφαελ Νουτσόλο έκανε ένα δυνατό φάουλ πάνω σε συμπαίκτη του Ιταλού άσου. Ο διαιτητής έβγαλε την κίτρινη κάρτα από το τσεπάκι του και ετοιμαζόταν να την δείξει στον δράστη του φάουλ, με τον Γκατούζο να την παίρνει από το χέρι του και να ζητά επιτακτικά από τον ρέφερι να την δείξει στον Νούτσολο.

Ο διαιτητής κιτρίνισε τον Νούτσολο, ο οποίος... πήρε την εκδίκησή του πετυχαίνοντας το 3-1 στις καθυστερήσεις, ενώ έδειξε επιείκεια στον πρώην άσο της Μίλαν, αφήνοντας ατιμώρητη την παρέμβασή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ