Τα παραδείσια πτηνά είναι πραγματικά - Βρέθηκε το μαγευτικό νησί τους [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα παραδείσια πτηνά είναι πραγματικά - Βρέθηκε το μαγευτικό νησί τους [εικόνες]

Τα παραδείσια πτηνά είναι πραγματικά - Βρέθηκε το μαγευτικό νησί τους [εικονες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν από περίπου εννιά χρόνια, δυο άντρες ξεκίνησαν για ένα απίστευτο ταξίδι, ώστε να είναι οι πρώτοι που θα εντοπίσουν και θα φωτογραφίσουν τα μυθικά «Παραδείσια πτηνά». Τώρα, μετά από 18 επιχειρήσεις και τουλάχιστον 39.000 φωτογραφίες, το όνειρό τους έγινε επιτέλους πραγματικότητα.

Πραγματοποιώντας ένα ταξίδι που εξελίχθηκε σε αληθινή περιπέτεια στο μαγευτικό παρθένο νησί Γουόκαμ Νότια της Νέας Γουινέας, διασχίζοντας ηφαίστεια και απάτητες ζούγκλες, οι ατρόμητοι ορνιθολόγοι και φωτογράφοι Τιμ Λαμάν και Εντουιν Σκόουλς γύρισαν πλέον στην Νέα Υόρκη στο εργαστήριο ορνιθολογίας της σχολής Κορνέλ, με άδειες «μπαταρίες» αλλά γεμάτες φωτογραφικές μηχανές.

Δείτε στις εικόνες που ακολουθούν μερικές φωτογραφίες από τα πανέμορφα πτηνά που συνάντησαν (σσ. Στις δύο πρώτες φωτογραφίες απεικονίζονται «επί το έργον» ο Εντουιν Σκόουλς και ο Τιμ Λαμάν αντίστοιχα).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ