Ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη κόντρα στην Αρσεναλ για το Champions League - iefimerida.gr

Ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη κόντρα στην Αρσεναλ για το Champions League

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στο Champions League υποδεχόμενος την Αρσεναλ (21:45, Novasports2) σε ένα παιχνίδι που μόνο αδιάφορο δεν είναι για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» με νίκη εξασφαλίζουν μία θέση στους «ισχυρούς» της κλήρωσης για την φάση των «32» του Europa League,ενώ στα ταμεία του συλλόγου θα μπουν 1 εκατ. ευρώ, που αποτελεί το πριμ νίκης που δίνει η UEFA. Ο Ολυμπιακός θέλει να διατηρήσει την καλή παράδοση που έχει απέναντι στην Αρσεναλ, την οποία έχει νικήσει δύο φορές στο παρελθόν την τελευταία αγωνιστική του Champions League (1-0 το 2009, 3-1 πέρυσι).

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει κάτω από τα δοκάρια τον Ρόι Κάρολ, ο οποίος έχει προβάδισμα έναντι του Μπάλας Μέγιερι. Το κενό του τιμωρημένου Χολέμπας στο αριστερό άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Τοροσίδης, δεξιά ο Μανιάτης, ενώ το κεντρικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Μανωλάς, Κοντρέρας. Αμυντικός χαφ θα είναι ένας εκ των Φέισα, Ντιακιτέ, έχοντας πιο μπροστά του τον Γκρέκο και τον Μασάντο. Στα άκρα θα αγωνιστούν οι Φουστέρ, Αμπντούν και στην κορυφή της επίθεσης ο Τζιμπούρ.

Στον αντίποδα, ο Αρσεν Βενγκέρ επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής αρκετούς από τους βασικούς ποδοσφαιριστές του και θα χρησιμοποιήσει παίκτες που έχουν μικρό χρόνο συμμετοχής και νεαρούς.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ