Δε φοβούνται τη συντέλεια του κόσμου γιατί θα τους σώσει ενα... UFO - iefimerida.gr

Δε φοβούνται τη συντέλεια του κόσμου γιατί θα τους σώσει ενα... UFO

Δε φοβούνται τη συντέλεια του κόσμου - Θα τους σώσει ενα.. . UFO
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μέρα που έχει οριστεί ως η συντέλεια του κόσμου πλησιάζει και οι περίεργες θεωρίες και τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας πληθαίνουν, με αποκορύφωμα την περίπτωση ενός μικρού χωριού στη Νότια Γαλλία που ισχυρίζεται ότι τη «μέρα της κρίσης» θα τους σώσουν οι... εξωγήινοι.

Ο λόγος για το χωριό Μπούγκαρα, έναν μικρό οικισμό 170 κατοίκων χωμένο κάπου στα Πυρηναία όρη, το οποίο κατάφερε με αυτά τα σουρεαλιστικά σενάρια να προσελκύσει τουρίστες, περίεργους αλλά και ανθρώπους που θέλουν να σωθούν, από όλα τα μέρη του κόσμου, ακόμα κι από την Ιαπωνία!

Οι ίδιοι οι κάτοικοι φαίνεται να έχουν πάρει το ζήτημα της σωτηρίας τους πολύ ζεστά, αφού τις τελευταίες μέρες πριν τη «Συντέλεια του κόσμου» πρόσβαση στο χωριό θα έχουν μόνο οι μόνιμοι κάτοικοι, ενώ θα απαγορεύονται οι συναθροίσεις και οι προσγειώσεις αεροσκαφών.

Φυσικά μέχρι τότε, η επίσκεψη και η διαμονή στο Μπουγκαρα γίνεται με το αζημίωτο, αφού υπάρχουν κάτοικοι που νοικιάζουν το σπίτι τους για 1.500 και τα χωράφια τους για 400 ευρώ τη βραδιά σε όσους τουρίστες θέλουν να σωθούν, ενώ πουλάνε «αυθεντικές πέτρες» της περιοχής για 1,50 ευρώ το γραμμάριο και «θαυματουργό νερό» για 15 ευρώ το μπουκάλι.

Εννοείται βέβαια ότι αυτή η εμπορική τρέλα είναι κολλητική, αφού πλέον και τα γύρω χωριά νοικιάζουν δωμάτια σε πανσιόν για 500 ευρώ τη νύχτα και σερβίρουν «πίτσες της Αποκάλυψης» και «κρασιά της Συντέλειας»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ