Ισχυρή έκρηξη στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο [βίντεο] - iefimerida.gr

Ισχυρή έκρηξη στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοβαρές ζημιές προκλήθηκαν από την έκρηξη που σημειώθηκε στις 4 τα ξημερώματα στο κτίριο που στεγάζονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στο 17ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών- Κορίνθου στον Ασπρόπυργο.

Αγνωστοι είχαν τοποθετήσει αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό στην είσοδο του διώροφου κτιρίου, όπου στεγάζονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή έκρηξη που ένας τοίχος του κτιρίου γκρεμίστηκε, ενώ έσπασε η πόρτα των γραφείων στον 1ο όροφο. Παράλληλα προκλήθηκαν ζημιές σε κατάστημα που στεγάζεται στο ισόγειο, αλλά και σε διπλανά και απέναντι καταστήματα και ένα σπίτι.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα αστυνομικοί, πυροτεχνουργοί και πυροσβέστες οι οποίοι ερευνούν το χώρο για την συλλογή στοιχείων και υπολειμμάτων του εκρηκτικού μηχανισμού, προκειμένου να προσδιοριστεί το είδος και η συνδεσμολογία του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ