Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Δεν ξέρω αν είμαι μαλάκας ή ηλίθιος που δεν έφαγα - iefimerida.gr

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Δεν ξέρω αν είμαι μαλάκας ή ηλίθιος που δεν έφαγα

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Δεν ξέρω αν είμαι μαλάκας ή ηλίθιος που δεν έφαγα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την οικονομική κρίση και την τηλεόραση μίλησε ο ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Στη συνέντευξή του σχολίασε και την περίφημη φράση «μαζί τα φάγαμε».

Μιλώντας στο περιοδικό «Τηλεθεατής», σύμφωνα με το gossiptv.gr ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης αναφερόμενος στην τηλεόραση και στο φαινόμενο των... απλήρωτων ηθοποιών είπε πως πέρυσι θεωρούσε τον εαυτό του τυχερό που δούλεψε στους «Βασιλιάδες», ενώ φέτος, όπως είπε «θεωρώ τον εαυτό μου άτυχο που έπαιξα χωρίς να πληρωθώ».

Σχολιάζοντας την περίφημη φράση του Θεόδωρου Πάγκαλου «μαζί τα φάγαμε» ο ηθοποιός τόνισε πως δεν το συμμερίζεται και πρόσθεσε: «Εχει ένα μεγάλο ποσοστό αλήθειας, αλλά εγώ δεν ανήκω σε αυτούς. Τελικά δεν ξέω αν είμαι μαλάκας ή ηλίθιος που δεν έφαγα».

«Εζησα αξιοπρεπώς δουλεύοντας σαν σκυλί . Δεν αισθάνθηκα ούτε μια στιγμή ότι πήρα από κάποιον άλλον κάτι παραπάνω. Στην τηλεόραση δεν μιλάμε για μια λογική εξισορρόπησης, καθώς πιθανόν τα κασέ να είχαν ανέβει λίγο παραπάνω. Μιλάμε για την απόλυτη καταστροφή» κατέληξε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ