Ξυπόλυτος πάλι ο άστεγος της Νέας Υόρκης που πήρε δώρο μπότες από αστυνομικό

Ο άστεγος της Νέας Υόρκης, που πριν από λίγες ημέρες δέχθηκε ως δώρο από έναν Αστυνομικό ένα ζευγάρι μπότες, κυκλοφορεί και πάλι ξυπόλυτος. Ο λόγος; Φοβάται πως αν τις χρησιμοποιήσει ίσως...τον σκοτώσουν.

«Τα παπούτσια τα έκρυψα. Αξίζουν πολλά λεφτά. Θα μπορούσα να χάσω τη ζωή μου», είπε ο Τζέφρι Χίλμαν μιλώντας στην εφημερίδα Νew York Times

Η ταυτότητα του άστεγου ήταν άγνωστη, μέχρι που η εφημερίδα εντόπισε τον Χίλμαν ο οποίος υποστηρίζει ότι είναι 54 ετών, έχει δύο παιδιά και ζει στους δρόμους της Νέας Υόρκης εδώ και μια δεκαετία.

Αφηγούμενος τη ζωή του ο Χίλμαν είπε ότι κατάγεται από το Νιου Τζέρσι και υπηρέτησε ως μάγειρας στο στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών. Όταν ρωτήθηκε πώς κατέληξε στο δρόμο, απάντησε απλά: «Δεν ξέρω».

Την περασμένη εβδομάδα ο 25χρονος Αστυνομικός Λάρι Ντεπρίμο, ευαισθητοποιήθηκε από το δράμα του Χίλμαν και του αγόρασε ένα ζευγάρι μποτάκια.

Μάλιστα, το στιγμιότυπο «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός μιας τουρίστριας η οποία στη συνέχεια ανέβασε τη φωτογραφία στο Facebook, κάνοντας κυριολεκτικά τον Αστυνομικό και το Χίλμαν γνωστούς σε μια νύχτα, αφού η εικόνα έκανε το γύρο του κόσμου μέσω Διαδικτύου και συγκέντρωσε εκατομμύρια likes.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ