Ξυπόλυτος πάλι ο άστεγος της Νέας Υόρκης που πήρε δώρο μπότες από αστυνομικό - iefimerida.gr

Ξυπόλυτος πάλι ο άστεγος της Νέας Υόρκης που πήρε δώρο μπότες από αστυνομικό

Ξυπόλυτος και πάλι ο άστεγος της Νέας Υόρκης που πήρε δώρο τις μπότες από τον Ασ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο άστεγος της Νέας Υόρκης, που πριν από λίγες ημέρες δέχθηκε ως δώρο από έναν Αστυνομικό ένα ζευγάρι μπότες, κυκλοφορεί και πάλι ξυπόλυτος. Ο λόγος; Φοβάται πως αν τις χρησιμοποιήσει ίσως...τον σκοτώσουν.

«Τα παπούτσια τα έκρυψα. Αξίζουν πολλά λεφτά. Θα μπορούσα να χάσω τη ζωή μου», είπε ο Τζέφρι Χίλμαν μιλώντας στην εφημερίδα Νew York Times

Η ταυτότητα του άστεγου ήταν άγνωστη, μέχρι που η εφημερίδα εντόπισε τον Χίλμαν ο οποίος υποστηρίζει ότι είναι 54 ετών, έχει δύο παιδιά και ζει στους δρόμους της Νέας Υόρκης εδώ και μια δεκαετία.

Αφηγούμενος τη ζωή του ο Χίλμαν είπε ότι κατάγεται από το Νιου Τζέρσι και υπηρέτησε ως μάγειρας στο στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών. Όταν ρωτήθηκε πώς κατέληξε στο δρόμο, απάντησε απλά: «Δεν ξέρω».

Την περασμένη εβδομάδα ο 25χρονος Αστυνομικός Λάρι Ντεπρίμο, ευαισθητοποιήθηκε από το δράμα του Χίλμαν και του αγόρασε ένα ζευγάρι μποτάκια.

Μάλιστα, το στιγμιότυπο «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός μιας τουρίστριας η οποία στη συνέχεια ανέβασε τη φωτογραφία στο Facebook, κάνοντας κυριολεκτικά τον Αστυνομικό και το Χίλμαν γνωστούς σε μια νύχτα, αφού η εικόνα έκανε το γύρο του κόσμου μέσω Διαδικτύου και συγκέντρωσε εκατομμύρια likes.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ