Αντίθετο στην ιδιωτικοποίηση των αεροδρομίων το ΚΚΕ - iefimerida.gr

Αντίθετο στην ιδιωτικοποίηση των αεροδρομίων το ΚΚΕ

Αντίθετο στην ιδιωτικοποίηση των αεροδρομίων το ΚΚΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την κατηγορηματική αντίθεση του ΚΚΕ στην ιδιωτικοποίηση ή το κλείσιμο των αεροδρομίων εξέφρασε η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, λέγοντας πως αποτελούν τμήμα των κρίσιμων υποδομών της χώρας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΚΕ, η κυρία Παπαρήγα πρόσθεσε ότι «ο στόχος ιδιωτικοποίησης των αεροδρομίων δεν είναι κυρίως ταμειακός, αλλά σχετίζεται με την πολιτική απελευθέρωσης των αερομεταφορών και διαμόρφωσης του ''ενιαίου ευρωπαϊκού ουρανού''. Γι' αυτούς τους λόγους η ιδιωτικοποίηση των αεροδρομίων πρέπει να συναντήσει την αντίθεση των εργαζομένων, των φτωχών επαγγελματοβιοτεχνών - εμπόρων και φτωχών αγροτών».

Οι εκπρόσωποι της ΟΣΥΠΑ από την πλευρά τους, εξέφρασαν την έντονη ανησυχία και διαφωνία τους στην κυβερνητική πολιτική που έχει ως στόχο την ιδιωτικοποίηση ή το κλείσιμο των 39 κρατικών αεροδρομίων, κατήγγειλαν την ένταξη των αεροδρομίων στο ΤΑΙΠΕΔ και ανέδειξαν τις αρνητικές συνέπειες που θα έχει για τους εργαζόμενους και για τους κατοίκους ιδιαίτερα των νησιών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ