Τρέχει σαν τον... άνεμο ο Κριστιάνο Ρονάλντο [βίντεο] - iefimerida.gr

Τρέχει σαν τον... άνεμο ο Κριστιάνο Ρονάλντο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έχει σκοράρει με κάθε τρόπο και από κάθε θέση του γηπέδου. Τώρα έδειξε πως μπορεί να κάνει «θαύματα» και χωρίς τη μπάλα στα πόδια.

Στο ντέρμπι της Μαδρίτης κόντρα στην Ατλέτικο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο χάρισε στο κοινό της Ρεάλ Μαδρίτης μία φάση που θα την θυμούνται για αρκετό καιρό: διέσχισε σχεδόν όλο το γήπεδο σε μόλις 10 δευτερόλεπτα.

Η ταχύτητα του CR7 δεν είναι κάτι που φαίνεται για πρώτη φορά, καθώς σε αρκετά παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε δείξει και αυτό το ταλέντο του. Αυτό που δεν είναι ιδιαιτέρως γνωστό είναι πως ο Πορτογάλος αστέρας είχε ακολουθήσει κανονική προετοιμασία ως δρομέας ταχύτητας με την εθνική ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Δυστυχώς για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, η φάση στο Μπερναμπέου δεν είχε θετική κατάληξη, καθώς το σουτ του έπειτα από την πάσα του Οζίλ κατέληξε στο δοκάρι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ