Η κόρη του Κλιντ Ίστγουντ εξελέγη «Μις Χρυσή Σφαίρα» - iefimerida.gr

Η κόρη του Κλιντ Ίστγουντ εξελέγη «Μις Χρυσή Σφαίρα»

Η κόρη του Κλιντ Ίστγουντ εξελέγη «Μις Χρυσή Σφαίρα»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον τίτλο της φετινής «Miss Golden Globe» κέρδισε η 19χρονη κόρη του Κλιντ Ίστγουντ, Φραντσέσκα, ρόλος της οποίας θα είναι να οδηγεί τους νικητές στη σκηνή και να τους δίνει τα βραβεία τους στη φετινή τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών, στις 13 Ιανουαρίου.

Κάθε χρόνο τα μέλη της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Χόλιγουντ επιλέγουν την κόρη ενός διάσημου της κινηματογραφικής βιομηχανίας για να γίνει το «κορίτσι» της τελετής απονομής και φέτος ως η καταλληλότερη για αυτό το ρόλο επιλέχθηκε η Φραντσέσκα.

Στην ίδια θέση έχουν βρεθεί πριν από αυτή πολλές κόρες διασήμων, μεταξύ των οποίων η Μέλανι Γκρίφιθ, οι κόρες του Μπρους Γουίλις, του Τζακ Νίκολσον και του Κέβιν Κόστνερ.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και με τιμά το γεγονός ότι θα είμαι ένα μικρό μέρος της ιστορίας του Χόλιγουντ, ακολουθώντας τα χνάρια τόσο αξιόλογων κοριτσιών. Όλοι με ρωτάνε αν έχω αγωνία και πως νιώθω. Το μόνο που με αγχώνει είναι μια ενδεχόμενη πτώση πάνω στην σκηνή», ανέφερε η 19χρονη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ