Φωλιά μονόκερου ανακάλυψαν στη Βόρεια Κορέα - iefimerida.gr

Φωλιά μονόκερου ανακάλυψαν στη Βόρεια Κορέα

Φωλιά μονόκερου ανακάλυψαν στη Βόρεια Κορέα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη φωλιά ενός από τους μονόκερους που συνήθιζε να ιππεύει ο αρχαίος βασιλιάς Τονγκμιόνγκ, ισχυρίζονται ότι ανακάλυψαν Βορειοκορεάτες επιστήμονες, δίνοντας έτσι πραγματική υπόσταση σε ένα ον που μέχρι τώρα θεωρείτο μυθικό.

Σύμφωνα με την είδηση που μετέδωσε σε παγκόσμια αποκλειστικότητα το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της χώρας, την ανακάλυψη έκαναν αρχαιολόγοι που έκαναν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή της Πιονγιανγκ.

Η φωλιά βρίσκεται σε απόσταση 200 μέτρων από έναν αρχαίο ναό και ανήκει πέρα από κάθε αμφιβολία σε έναν μονόκερο, καθώς σε βράχο δίπλα στην είσοδο της είναι λαξευμένη η επιγραφή «φωλιά μονόκερου», σε αρχαία διάλεκτο.

Σημειώνεται πάντως πως το γεγονός ότι η ανακάλυψη ανακοινώθηκε λίγες μόλις ημέρες μετά τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η είδηση ότι η Βόρεια Κορέα ετοιμάζεται να εκτοξεύσει πύραυλο, εγείρει υποψίες για το αν η ιστορία για τη φωλιά του μονόκερου είναι αληθινή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ