Αποχωρεί ο Μουρίνιο στο τέλος της σεζόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης - iefimerida.gr

Αποχωρεί ο Μουρίνιο στο τέλος της σεζόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Αποχωρεί ο Μουρίνιο στο τέλος της σεζόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι δρόμοι του Ζοσέ Μουρίνιο με την Ρεάλ Μαδρίτης «χωρίζουν» στο τέλος της σεζόν, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «Marca».

Αν και ο Πορτογάλος τεχνικός μετά την κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος την περυσινή σεζόν ανανέωσε την συνεργασία με τους «μερένγκες» έως το καλοκαίρι του 2016, αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Ρεάλ με την ολοκλήρωση της φετινής χρονιάς. Ο πρόεδρος των Μαδριλένων, Φλορεντίνο Πέρεθ θεωρεί πως ο κύκλος του «Μου» στην ομάδα έχει ήδη κλείσει, κάτι με το οποίο φέρεται να συμφωνεί και ο ίδιος ο 50χρονος τεχνικός.

Το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας αναφέρει πως ο Πέρεθ πιστεύει ότι θα ήταν «αυτοκτονία» για τον Μουρίνιο να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας μετά τις δηλώσεις που έχει κάνει κατά την διάρκεια της σεζόν αλλά και την ρήξη στις σχέσεις του με τον Σέρχιο Ράμος και τον προπονητή της δεύτερης ομάδας, Αλμπέρτο Τορίλ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ