Κιμ Καρντάσιαν: Παραλίγο να τη λιντσάρουν για ένα... μιλκσέικ - iefimerida.gr

Κιμ Καρντάσιαν: Παραλίγο να τη λιντσάρουν για ένα... μιλκσέικ

Κιμ Καρντάσιαν: Παραλίγο να τη λιντσάρουν για ένα... μιλκσέικ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κιμ Καρντάσιαν έχει συνηθίσει να περιβάλλεται από χιλιάδες θαυμαστές που τσιρίζουν υστερικά σε κάθε της δημόσια εμφάνιση, εκφράζοντας την λατρεία τους για την τηλεπερσόνα. Το Μπαχρέιν όμως της επεφύλασσε ένα πολύ διαφορετικό καλωσόρισμα.

Η Κιμ βρέθηκε στο νησί του Περσικού Κόλπου για τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της αλυσίδας της «Μillions Of Milkshakes», όμως έξω από το κατάστημα την περίμεναν όχι μόνο θαυμαστές αλλά και περίπου 60 σκληροπυρηνικοί μουσουλμάνοι που απειλούσαν να την λιντσάρουν.

Κρατώντας πλακάτ που έγραφαν «δεν είσαι ευπρόσδεκτη εδώ», οι διαδηλωτές απαιτούσαν να φύγει άμεσα από τη χώρα η 32χρονη τηλεπερσόνα, η οποία προσβάλει τα ήθη και τη θρησκεία τους, καθώς έγινε διάσημη ως πρωταγωνίστρια «ροζ» βίντεο.

Οι αντιδράσεις πάντως δεν φαίνεται να επηρέασαν και ιδιαίτερα την Κιμ, η οποία έγραψε στο twitter της ότι το συγκεκριμένο ήταν ένα από τα καλύτερα ταξίδια που έχει κάνει στη ζωή της, ενώ χαρακτήρισε το Μπαχρέιν «το πιο ωραίο μέρος πάνω στη Γη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ