Τάισον: Ήμουν ένα γουρούνι βουτηγμένο στην κόκα όταν γύριζα το Hangover - iefimerida.gr

Τάισον: Ήμουν ένα γουρούνι βουτηγμένο στην κόκα όταν γύριζα το Hangover

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την άθλια κατάσταση στην οποία βρισκόταν -εξαιτίας του εθισμού του στα ναρκωτικά- την εποχή που γύριζε το Hangover μίλησε ο Μάικ Τάισον σε αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή In Depth.

«Ήμουν χάλια. Ένα χοντρό γουρούνι που ήμουν συνέχεια χάι λόγω κόκας. Και είμαι σίγουρος ότι οι υπόλοιποι το είχαν καταλάβει. Δεν μπορούσα καν να μιλήσω. Αλλά όλα τα παιδιά ήταν υπέροχοι άνθρωποι. Με στήριξαν και το εκτιμώ. Καθώς επίσης το ότι μου ζήτησαν να επιστρέψω για το No2». Αυτό αποκάλυψε ο 46χρνος πρώην πρωταθλητής βαρέων βαρέων που πλέον εντυπωσιάζει όχι με τις γροθιές του, όσο με την ειλικρίνειά του.

Προσθέτοντας πως ο μόνος λόγος που δέχτηκε να παίξει ένα τόσο ταπεινωτικό για την εικόνα του ρόλο είναι γιατί είχε ανάγκη τα χρήματα προκειμένου να μπορέσει να συνεχίσει να παίρνει κόκα στην ποσότητα που είχε συνηθίσει.

Εξίσου γαργαλιστικό είναι το απόσπασμα που μιλάει αναλυτικά για το ερωτικό τρίγωνο μεταξύ εκείνου, της πρώην συζύγου του Ρόμπιν Γκίβενς και τον Μπραντ Πιτ.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το 1989, την εποχή που ο Τάισον ήταν στα δικαστήρια με την σύζυγό του (η οποία διεκδίκησε και πήρε αποζημίωση 10 εκ. δολαρίων), αλλά παρόλαυτά συνέχιζε να κάνει σεξ μαζί της.

«Ήμουν στην διαδικασία του διαζυγίου. Αλλά κάθε μέρα, πριν πάω στο γραφείο του δικηγόρου μου για να την κατηγορήσω ότι είναι μια γουρούνα που θέλει να μου πάρει όλα τα λεφτά, περνούσα από το σπίτι της και κάναμε σεξ. Μια από αυτές τις φορές, ενώ την περίμενα στην εξώπορτα, την είδα να έρχεται αγκαλιά με τον Πιτ. Έγινα έξαλλος και ετοιμαζόμουν να του κάνω ξέρεις τι. Θα έπρεπε να δεις την έκφραση του προσώπου του όταν με είδε μπροστά του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ