«Μόνοι μάγκες ήταν ο Μεταξάς και ο Παπαδόπουλος», λέει ο Νότης Σφακιανάκης - iefimerida.gr

«Μόνοι μάγκες ήταν ο Μεταξάς και ο Παπαδόπουλος», λέει ο Νότης Σφακιανάκης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η λέξη «αιρετικές» μοιάζει πολύ λίγη για να χαρακτηρίσει τις τελευταίες δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη. Εκεί που συνδέει την Χρυσή Αυγή με την 17 Νοέμβρη, εκθειάζει τους Μεταξά και Παπαδόπουλο και εξηγεί ότι ο Παρθενώνας είναι δημιούργημα εξωγήινων.

«Τελικά ο μόνος μάγκας σε αυτόν τον τόπο, μετά τον Ιωάννη Μεταξά που είπε το "Όχι" εξ' ονόματός μας, ο αμέσως επόμενος μάγκας, δυστυχώς ήταν πάλι δικτάτορας, ο Γεώργιος Παπαδόπουλος ο οποίος είχε το σθένος, την ανδρεία, να τον καταδικάσει η πατρίδα του και να πάει στη φυλακή και να πεθάνει εκεί, χωρίς να ζητήσει χάρη, γιατί θα αποδεχόταν πως έβλαψε την πατρίδα του, ενώ αυτός ήταν πραγματικά πατριώτης». Αυτό δήλωσε ο Νότης Σφακιανάκης στα πλαίσια συνεντευξής του στο tralala.

Εκεί που επίσης ανέλυσε περαιτέρω την άποψή του για την Χρυσή Αυγή «Η Χρυσή Αυγή πιστεύω πως είναι η σημερινή «17 Νοέμβρη». Θυμάμαι όταν ακόμα υπήρχε η 17 Νοέμβρη, έκανε κάποιους από τούς μεγάλοκαρχαρίες να σπαρταράνε και κάποια στιγμή τους στέλνει ένα ραβασάκι μέσω κάποιας εφημερίδος – ανεξάρτητα αν στο τέλος αποκαλύφθηκε πως το πράγμα ήταν διαφορετικό – και τους είπε 'κάτσε καλά, γιατί θα είσαι το επόμενο κελεπούρι μας'. Έτσι λοιπόν, μαζευόταν το πράγμα και σφίγγανε οι κώ@@ι. Τώρα μέσα στη Βουλή γίνονται όλα αυτά που ξέρουμε όλοι, διότι από εκεί που είχαμε μάθει να μιλάμε και να λέμε ότι γουστάρουμε και να κοροϊδεύουμε ο ένας τον άλλο, δεν το κάνουν πια για να μπουν μέσα στη κλίκα. Γιατί κλίκες είναι μέσα στη βουλή και για να τους αποδεχτούν οι παλαιότεροι σηκώνεται ο άλλος και λέει ψέματα, κάτι που δεν επιτρεπόταν στο παρελθόν».

Τέλος ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν διστάζει να εκφράσει την άποψή του για τους πραγματικούς «αρχιτέκτονες» του Παρθενώνα «Υπάρχει εξωγήινη ζωή και υπάρχουν αποδείξεις, για όντα νοήμονα, τα οποία υπάρχουν και έχουν κάνει επισκέψεις. Αυτά τα γνωρίζουμε, διότι έχουν αφήσει τα χνάρια τους. Ο Παρθενών δεν γίνεται να είναι δημιούργημα από άνθρωπο, όπως και οι πυραμίδες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ