Νίκη «εκδίκηση» των Ορλάντο Μάτζικ επί των Λος Αντζελες Λέικερς [βίντεο] - iefimerida.gr

Νίκη «εκδίκηση» των Ορλάντο Μάτζικ επί των Λος Αντζελες Λέικερς [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκδίκηση πήραν οι Ορλάντο Μάτζικ από τους Λος Αντζελες Λέικερς για την απώλεια του Ντουάιτ Χάουαρντ επικρατώντας με 113-103 στο «Στέιπλες Σέντερ».

Οι Μάτζικ πέτυχαν 40 πόντους στην τελευταία περίοδο έναντι 26 των «λιμνάνθρωπων» και έφτασαν στη νίκη στο πρώτο παιχνίδι που τέθηκαν αντιμέτωποι με τον Χάουαρντ. Ο 27χρονος σέντερ είχε 21 πόντους και 15 ριμπάουντ κόντρα στην πρώην ομάδα του, όμως ήταν ιδιαίτερα άστοχος από την γραμμή των βολών (9/21), ενώ πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Μάικ Ντ' Αντόνι ήταν ο Κόμπι Μπράιαντ με 34 πόντους. Για τους Μάτζικ κορυφαίος ήταν ο Άαρον Αφλάλο με 30 πόντους, ενώ ο Γκλεν Ντέιβις πρόσθεσε 23 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας στο ΝΒΑ, οι Νιου Γιορκ Νικς επικράτησαν με 106-99 των Φίνιξ Σανς και διατήρησαν το απόλυτο (7/7) των νικών στην έδρα τους, έχοντας πρώτο σκόρερ τον Καρμέλο Αντονι με 34 πόντους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ