Η τουαλέτα της Λάουρα Νάργες που τόνισε τα...προσόντα της στο χθεσινό Dancing [βίντεο] - iefimerida.gr

Η τουαλέτα της Λάουρα Νάργες που τόνισε τα...προσόντα της στο χθεσινό Dancing [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άκρως θηλυκή ήταν η εμφάνιση της Λάουρα Νάργες στο χθεσινό live του Dancing with the stars. Εκεί που εντυπωσίασε όχι μόνο με τις χορευτικές της ικανότητες.

Το ότι η Λάουρα Νάργες ξέρει να χορεύει είναι κάτι δεδομένο, αφού μέσα από χορευτικό reality την γνωρίσαμε (το So you think you can dance). Ενώ η βασική της δουλεία πέρα από παρουσιάστρια είναι χορεύτρια, όπως θυμούνται όσοι την είδαν support στην καλοκαιρινή συναυλία της Πάτυ.

Αυτό που δεν είχε δείξει -μέχρι τώρα- η λιλιπούτεια Ελληνογερμανίδα είναι πως διαθέτει ένα από τα πλέον καλοσχηματισμένα σώματα στην επικράτεια. Κάτι που ήρθε και τόνισε η χθεσινή επιλογή τουαλέτας της. Συνολικά η εμφάνισή της χαρακτηρίστηκε ως η καλύτερη μέχρι τώρα και συγκέντρωσε υψηλή βαθμολογία.

Αν και αυτό που αποτελεί απωθημένο ζωής για την Λάουρα, σύμφωνα με συνέντευξη που έδωσε σε εβδομαδιαίο περιοδικό είναι άλλο, δηλαδή «Το να πάρω μία συνέντευξη από την Μπρίτνι Σπίαρς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ