Μαριλένα Κοππά: Σταθερός διάλογος για την προγραμματική σύγκλιση ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ - iefimerida.gr

Μαριλένα Κοππά: Σταθερός διάλογος για την προγραμματική σύγκλιση ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ

Μαριλένα Κοππά: Σταθερός διάλογος για την προγραμματική σύγκλυση ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις παρεμβάσεις που πρέπει να προωθήσει η κυβέρνηση προκειμένου να αλλάξει το οικονομικό κλίμα στη χώρα ανέπτυξε σε συνέντευξή της η επικεφαλής της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωκοινοβούλιο Μαριλένα Κοππά.

«Η απάντηση είναι μονολεκτική: Ανάπτυξη. Δυστυχώς τους μήνες αυτούς που έχουμε την κυβέρνηση του κ. Σαμαρά με την στήριξη των δυο κομμάτων, ακούσαμε πολλά για ανάπτυξη και δεν είδαμε τίποτα, ακούσαμε πολλά για διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και δεν είδαμε τίποτα, πέραν από το πολυνομοσχέδιο ελάχιστα νομοθετήματα πέρασαν στην Βουλή» υποστήριξε η κυρία Κοππά.

Ζήτησε ακόμη ταχύτητα στις διαρθρωτικές αλλαγές, οι οποίες θα ελαφρύνουν τα μέτρα σε βάρος μισθωτών-συνταξιούχων και συγκεκριμένα μέτρα που θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας και θα δώσουν μια προοπτική στον τόπο και στην νεολαία.

Παράλληλα, η επικεφαλής της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωκοινοβούλιο αναφέρθηκε και στη σύγκλιση των κεντροαριστερών δυνάμεων στην Ελλάδα και την ουσιαστική συνένωσή τους.

«Μετά την μεγάλη εκλογική ήττα, χρειάζεται η δημιουργία ενός σταθερού διαλόγου για την προγραμματική σύγκλιση όλων των κεντροαριστερών δυνάμεων και ουσιαστική συνένωση δυνάμεων χωρίς προαπαιτούμενα αλαζονείες και αποκλεισμούς» ανέφερε και συμπλήρωσε: «Η διαδικασία θα δείξει τα όρια του σχηματισμού της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ και εάν θα μπορέσουν να οργανώσουν τον χώρο ή θα δημιουργηθεί κάτι τρίτο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση ΔΗΜΑΡ Μαριλένα Κοππά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ