Έχει παιδί ο Τζάστιν Μπίμπερ; - Νέα στοιχεία βγαίνουν στο φως - iefimerida.gr

Έχει παιδί ο Τζάστιν Μπίμπερ; - Νέα στοιχεία βγαίνουν στο φως

Έχει παιδί ο Τζάστιν Μπίμπερ; - Νέα στοιχεία βγαίνουν στο φως
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι διάσημος για το τραγούδι «Baby», αλλά μπορεί να έχει κι αυτός ένα. Νέες καταγγελίες στο σκάνδαλο περί πατρότητας του Τζάστιν Μπίμπερ φέρνουν στο φως της δημοσιότητας σοκαριστικά στοιχεία σχετικά με το τεστ πατρότητας που ο τραγουδιστής είχε κληθεί να κάνει ένα χρόνο πριν.

Πριν ένα χρόνο περίπου η Μαρία Γιάτερ ισχυριζόταν ότι ο Τζάστιν Μπίμπερ είναι ο πατέρας του 15 μηνών γιού της Τρίστιν και απαίτησε από τον τραγουδιστή να κάνει τεστ πατρότητας ώστε να αποδειχθεί η αλήθεια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα λεγόμενά της οι δυο τους βρέθηκαν στα παρασκήνια στις 25 Οκτωβρίου του 2012 και μάλιστα τόνιζε ότι ήταν και η πρώτη φορά για τον Μπίμπερ, ωστόσο η ίδια έμεινε έγκυος.

Το θέμα θάφτηκε σύντομα όμως ενώ οι εκπρόσωποι του Τζάστιν Μπίμπερ είχαν βγει και δήλωναν βιαστικά ότι το τεστ πατρότητας έγινε και το παιδί δεν είναι του τραγουδιστή.

Ωστόσο ο δικηγόρος της Γιάτερ, Τζέφρι Λέβινγκ δήλωσε δημόσια πριν λίγες μέρες ότι όχι μόνο δεν ξέρουν ακόμα ποιανού είναι το παιδί, αλλά και ότι ο τραγουδιστής δεν παρουσίασε ποτέ στην μητέρα του υποτιθέμενου παιδιού του τα αποτελέσματα του DNA ώστε να αποδειχθεί τι πραγματικά ισχύει,παρά μόνο φρόντισε να θάψει το θέμα όσο πιο σύντομα γίνεται.

Η συγκεκριμένη καταγγελία είναι πολύ σοβαρή και ανατρέπει όλα τα δεδομένα ανοίγοντας ξανά μία «σκοτεινή» υπόθεση. Τώρα αν είναι όντως ο Τζάστιν ο πατέρας και προσπαθεί να το κρύψει, ή αν η Γιάτερ θέλει λίγη ακόμη αίγλη δημοσιότητας, θα το μάθουμε εν ευθέτω χρόνω

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ