Παπαρήγα: Ο συμβιβασμός Γερμανίας - ΔΝΤ είναι προσωρινός και εύθραυστος - iefimerida.gr

Παπαρήγα: Ο συμβιβασμός Γερμανίας - ΔΝΤ είναι προσωρινός και εύθραυστος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διέξοδος από την κρίση και ανάπτυξη προς όφελος του λαού θα υπάρξει μόνο με αποδέσμευση από την ΕΕ και το ΔΝΤ, κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων και μονομερή διαγραφή του χρέους τονίζει η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

Σε άρθρο της στην εφημερίδα «Τα Νέα» αναφέρει ότι «είναι ολοφάνερο πια ότι η λεγόμενη επαναδιαπραγμάτευση εντός της ΕΕ και με γνώμονα τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων αποδεικνύεται επικίνδυνη για τον λαό, όποια κυβέρνηση και αν την κάνει» ενώ υποστηρίζει ότι «ο συμβιβασμός που έγινε μεταξύ Γερμανίας και ΔΝΤ, εκτός από αντιλαϊκός, είναι προσωρινός και εύθραυστος».

Η Αλέκα Παπαρήγα τονίζει ότι μετά από τη δόση ο βασανισμός του λαού συνεχίζεται, τα εκβιαστικά διλήμματα δυναμώνουν ενώ διέξοδο μπορεί να επιβάλει σήμερα ο λαός χειραφετημένος, οργανωμένος και αποφασισμένος, με τη δική του εξουσία

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ