Βενιζέλος: Χρειάζεται ένας επαναστατικός εθνικός στόχος - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Χρειάζεται ένας επαναστατικός εθνικός στόχος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος τονίζει ότι με την απόφαση του Eurogroup διαμορφώθηκε για την Ελλάδα μια νέα αφετηρία και το μεγάλο στοίχημα είναι να κερδίσουμε ως έθνος το χαμένο έδαφος σε στέρεη βάση.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε άρθρο του στην εφημερίδα «Τα Νέα» αναφέρει ότι «μας χρειάζεται ένας μεγάλος εθνικός στόχος, ο οποίος μπορεί να φαίνεται τετριμμένος, αλλά είναι επαναστατικός: Κανονικό κράτος, κανονική οικονομία, κανονική κοινωνία» ενώ ώς πρώτη προϋπόθεση είναι «να έχουμε μια κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας, που λειτουργεί συντονισμένα, με σταθερότητα και προοπτική, με καθαρούς κανόνες λειτουργίας που αφορούν και την κυβέρνηση, αλλά κυρίως την κοινοβουλευτική πλειοψηφία των τριών κομμάτων»

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος επιτίθεται στην Χρυσή Αυγή τονίζοντας ότι «έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα οξύτατο φαινόμενο ρατσιστικής, φασιστικής, ξενοφοβικής βίας. Εχουμε στη Βουλή ένα αντισυνταγματικό κόμμα, ναζιστικό, φιλοχουντικό, προκλητικό» ενώ όπως τονίζει ότι η Ελλάδα έχει την αναγκαία ευελιξία και την ικανότητα να κερδίσει το ιστορικό στοίχημα και να γίνει και πάλι αυτοδύναμη και ουσιαστικά ισότιμη μέσα στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ