Σαμαράς: Δεν χρειάζονται πολλά λόγια αλλά σκληρή δουλειά - iefimerida.gr

Σαμαράς: Δεν χρειάζονται πολλά λόγια αλλά σκληρή δουλειά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς λίγες ημέρες μετά τις αποφάσεις του Eurogroup για την Ελλάδα με άρθρο του στην εφημερίδα «Τα Νέα» τονίζει ότι η χώρα κέρδισε την επιμήκυνση και την πρόσθετη περικοπή του χρέους, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για την ανάκαμψη.

Ο πρωθυπουργός αναφέρει ότι «μέσα στον Δεκέμβριο, μπορεί να αρχίσει η καταβολή των οφειλών του Δημοσίου σε ιδιώτες. Δεκάδες χιλιάδες πολίτες που το κράτος τούς χρωστά εφάπαξ από το 2010, αλλά και χιλιάδες επιχειρήσεις που το κράτος τούς χρωστά πληρωμές ή επιστροφές φόρων θα αρχίσουν να εισπράττουν» ενώ όπως λέει την Ελλάδα δεν θα την σώσουν άλλοι, «θα τη σώσουμε εμείς οι Έλληνες»

Ο Αντώνης Σαμαράς υποστηρίζει ότι μετά την εξάλειψη της δραχμοφοβίας θα αρχίσουν οι επενδύσεις , «οι ανακεφαλαιωμένες τράπεζες θα μπορούν πια να δίνουν, ιδιαίτερα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις» ενώ όπως αναφέρει η Ελλάδα θα βγει από την κρίση χωρίς πολλά λόγια αλλά με σκληρή δουλειά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ