Στέλεχος ΕΛ.ΑΣ.: Δεν είναι πρωτεύον η δημοσιοποίηση φωτογραφιών ιερόδουλων με Aids - iefimerida.gr

Στέλεχος ΕΛ.ΑΣ.: Δεν είναι πρωτεύον η δημοσιοποίηση φωτογραφιών ιερόδουλων με Aids

Στέλεχος ΕΛ.ΑΣ.: Δεν είναι πρωτεύον η δημοσιοποίηση φωτογραφιών ιερόδουλων με Ai
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποστάσεις από την προεκλογική απόφαση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να δημοσιοποιήσει τις φωτογραφίες των οροθετικών ιερόδουλων πήρε μιλώντας τση Βουλή ο προτεινόμενος από τον Νίκο Δένδια για τη θέση του διευθυντή της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας Παναγιώτης Στάθης.

Ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας όταν ρωτήθηκε από βουλευτές για το θέμα είπε χαρακτηριστικά: «Πιστεύω ότι δεν ήταν το πρωτεύον η δημοσιοποίηση των ονομάτων και των φωτογραφιών. Πρέπει να έχουμε πάνω από όλα το σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Άλλο η εκτέλεση μιας διοικητικής πράξης και άλλο η εφαρμογή του νόμου».

Η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών είχε γίνει προεκλογικά από τον κ.Χρυσοχοΐδη με σύσσωμη την αντιπολίτευση να τον κατηγορεί τότε ότι θυμήθηκε να επιβάλλει την τάξη λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές λειτουργώντας ψηφοθηρικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ