Η αγελάδα έπεσε βαριά στο Ανακόντα [βίντεο] - iefimerida.gr

Η αγελάδα έπεσε βαριά στο Ανακόντα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα απίστευτο βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με δύο Βραζιλιάνους που βιντεοσκόπησαν ένα τεράστιο Ανακόντα στον Αμαζόνιο να κάνει εμετό και να βγάζει από μέσα του ένα ολόκληρο ζώο. Οι Βραζιλιάνοι ισχυρίζονται ότι είναι αγελάδα, ωστόσο είναι εξίσου πιθανό να πρόκειται απλώς για μεγάλη κατσίκα. Όπως και να χει το θέαμα είναι ασυνήθιστο και εντυπωσιακό.

Τα Ανακόντα ζουν στη Νότιο Αμερική και είναι από τα μεγαλύτερα φίδια παγκοσμίως, αφού μπορούν να φτάσουν σε μήκος τα έξι μέτρα και σε βάρος τα 150 κιλά, ενώ η τεράστια και ακόρεστη όρεξή τους τα έχει κάνει πρωταγωνιστές σε πολλά θρίλερ, αφού καταβροχθίζουν κυριολεκτικά τα πάντα, από μικρά γουρουνάκια και άλλα φίδια μέχρι γιγάντιες χελώνες του γλυκού νερού.

Μόλις καταπιούν το θύμα τους, τα εσωτερικά τους όργανα συρρικνώνονται και κάνουν χώρο για την τροφή, ενώ τα ένζυμα του στομάχου τους διασπούν τα πάντα εκτός από τα κόκαλα και τη γούνα του ζώου, μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Ωστόσο όταν η λεία τους είναι τόσο μεγάλη όσο το καφέ-άσπρο ζώο που φαίνεται στο video, τα Ανακόντα ξερνούν το γεύμα τους γιατί αποτελεί κίνδυνο για τον οργανισμό τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ